Send mad, varme og hygiejnepakker til Afghanistans mest udsatte

Nødråb for Afghanistan

Forestil dig, at dit og dine børns liv afhang af nogle få hundrede kroner sendt fra et venligt menneske et helt andet sted på kloden.

Det er virkeligheden for mange fordrevne og udsatte familier i Afghanistan netop nu. 

En humanitær katastrofe er under udvikling i Afghanistan: 3,5 millioner mennesker er drevet fra hus og hjem af konflikt, naturkatastrofer og fattigdom. Alene siden maj er 250.000 drevet på flugt – 80 procent er kvinder og børn. Der mangler mad, fornødenheder og smitteforebyggelse. Og den kolde vinter står for døren...

Mission Østs 100 lokale medarbejdere i Afghanistan er i gang med storstilet hjælpeaktion– og dit bidrag kan være afgørende for, at en udsat afghansk familie kommer gennem vinteren.

Dit bidrag kan redde liv blandt fordrevne og udsatte afghanere!

Donate

Et lille beløb kan betyde forskellen på liv og død

Din støtte rækker langt, når det gælder om at redde liv og om at sikre en familie bedre livsbetingelser:

580 kr. = AKUT NØDHJÆLPSPAKKE
Basale madvarer der kan holde en familie på syv i live i en hel måned: mel, ris, linser, madolie, salt, sukker (2.100 Kcal/person/dag).

450 KR. = VARME- OG MADLAVNINGSPAKKE
Tæpper, petroleum, trykkoger, tændstikker, sæbe, tekande, bestik, kopper og glas. Basale fornødenheder, som gør det muligt at klare dagens madtilberedning og en kold vinter.

1.055 KR = SELVFORSYNINGSPAKKE
To haner og otte høns til mad og bæredygtigt livsgrundlag for en fattig familie (fortrinsvis enker med børn). Foder og materialer til hønsehus.

195 kr. = STOPSMITTE-PAKKE
Covid-19, diarré, tyfus og andre smitsomme sygdomme trives ved dårlig hånd- og køkkenhygiejne. Vi leverer bl.a. sæbe, sprit, klor og vejledning til at reducere risikoen for sygdom og for tidlig død.

450
dkk

Din hjælp når frem, hvor det gavner allermest

Efter 20 år i Afghanistan ved vi præcis, hvordan vi hjælper den afghanske civilbefolkning bedst: Mad, sygdomsbekæmpelse og selvforsørgelse.

Vi er i gang med en storstilet hjælpeaktion, der sætter ind i nærområderne, hvor det gavner allermest – og hvor dit bidrag kan gøre den allerstørste forskel!

Indsatsen i Afghanistan

Vores projekter i Afghanistan kombinerer humanitær hjælp med udvikling og fredsarbejde:

  • Vi hjælper fordrevne fra konflikt og na­turkatastrofer.
  • Vi støtter den udsatte befolkning i sværttilgængelige distrik­ter og landsbyer med uddannelse, låne/ spare-grupper og jobtræning.
  • Vi bygger og reparerer ødelagte vandsystemer, overrislingskanaler, diger og veje, og udvikler bæredygtige løsninger mod klimaskabte oversvømmelser og tørke.
  • Vi sender hygiejneartikler, sæbe, værnemidler mod Covid-19 og penge til mad.

Alle projekter støtter og styrker lokalbefolknin­gen til at udvikle sig og selv komme videre.

Share this page