Bestyrelse | Mission East

BestyrelseBestyrelsen og ledelsen for Mission Øst

Bestyrelsen

Carsten Wredstrøm

Formand. Konsulent inden for kvalitetskontrol og projektledelse. Bestyrelsesformand i Mission Øst siden 2010. Har i over 20 år arbejdet med projektledelse og kvalitetskontrol i Danmark og udlandet.

Ib Alstrup

Lægemiddelinspektør. Næstformand for Mission Østs bestyrelse siden 2015.

David Hermansen

Advokatfuldmægtig med speciale i erhvervsret. Medlem af Mission Østs bestyrelse siden 2016.

Ib Nørholm

Privat investor. Medlem af Mission Østs bestyrelse siden 2015. Tidligere bestyrelsesmedlem 2003-2004.

Helge Sørensen

Forsker i sygdomsbekæmpelse på Danmarks Tekniske Universitet. Medlem af Mission Østs bestyrelse siden 2018.

Ledelsen

Kim Hartzner

Generalsekretær. Ansvarlig for Mission Østs strategiske retning og generelle ledelse, herunder ekstern profilering og forbindelse til nøgledonorer. Læge og medgrundlægger af Mission Øst, tidligere nødhjælpschef og landeleder i Armenien.

Vibeke Hauge Førrisdahl

Direktør for kontoret i København. Ansvarlig for fundraising, kommunikation, administration samt kontakt til den danske stat. Cand. Mag. i psykologi og internationale udviklingsstudier. Ansat i Mission Øst siden 2012, tidligere Liaison & Event Officer samt landeansvarlig for Tadsjikistan.

Peter Drummond Smith

Vicegeneralsekretær og nødhjælpschef, Bruxelles. Ansvarlig for Mission Østs programmer i nødhjælp og udvikling. Tiltrådte Mission Øst i 1997. Ingeniør med baggund i international handel og forvaltning af hjælpeprojekter.

Nazik Avagyan

Økonomichef, Bruxelles. Arbejdede i fire år på Mission Østs landekontor i Armenien, inden hun i 2011 kom til hovedkvarteret i Bruxelles. Før hun begyndte hos Mission Øst, var Nazik som bogholder for en amerikansk udviklings- og humanitær organisation i Armenien.

Richard Peppiette

Supportchef, Buxelles. Siden 2000 ansvarlig for IT-systemer og deres bidrag til at få det meste ud af Mission Østs arbejdskraft og donationer. Tidligere erfaring som elektronikingeniør med arbejde for nødhjælpsorganisationer i felten. 

Joël De Vos

HR-chef, Bruxelles. Uddannet i personaleledelse. Har arbejdet for Mission Øst siden januar 2013 og blev HR-chef i 2018. Har 10 års ledelseserfaring fra det private erhvervsliv.

Jana Göpel

Leder af kontoret i Berlin. Ansvarlig for kontakt til offentlige og private donorer i Tyskland. Har en kandidatgrad i internationale udviklingsstudier. Før hun kom til Mission Øst i 2017 arbejdede hun som fundraising-koordinator hos Oxfam.

Kontakt Mission Øst her