THE MISSION - et brætspil om hjælpearbejde | Mission East

THE MISSION - et brætspil om hjælpearbejdeTHE MISSION er et brætspil, hvor du kommer helt ud i Nepals fjerneste afkroge, Tadsjikistans ukendte bjerge eller i de irakiske flygtningelejre. Sammen med dit hold skal du hjælpe mennesker med at overkomme sult, sygdomme og krig gennem spørgsmål og opgaver, der skal løses, før I kan komme i mål.

Spillet findes i tre forskellige versioner, som dækker Nepal, Tadsjikistan eller Irak og kan frit printes og benyttes fx i konfirmandundervisningen, blandt elever i 7-10. klasse, på efterskoler, højskoler eller til spilleaftener sammen med venner og familie.

Sådan printer du spillet

Download spillepladen venstre. Spillepladen er den samme for alle tre versioner af spillet. Når du trykker på ´print’ eller ’udskriv’ kommer et vindue op. Tryk på ’poster’ eller ’plakat’ og sæt størrelsen til 35 %. Spillepladen bliver printet på 6 A4-ark, som du sætter sammen med tape.

Der er desuden tre sæt spillekort for hver af de tre versioner af spillet samt en landebeskrivelse og en udførlig beskrivelse af spillets regler. Spillekortene printes på A4-ark med print på begge sider og klippes eller skæres ud.

Irak

Hvordan sikrer du mad til befolkningen i en besat by? Hvad gør du, når din gødning også kan bruges til bomber? Uddel nødhjælp til det krigshærgede Irak og red liv!

Landebeskrivelse og regler 
Spørgsmål
Konsekvenskort
Tegn og gæt

Nepal

Lær hvordan du ændrer en årtusindgammel praksis, der holder kvinder fast i undertrykkelse, og hjælp skolebørn i Nepals fjerne bjergegne med at overleve jordskælv.

Landebeskrivelse og regler 
Spørgsmål
Konsekvenskort
Tegn og gæt

Tadsjikistan

Kom ind på livet af familierne i dette ukendte men spændende land og hjælp dem til at overkomme sygdomme og handicap!

Landebeskrivelse og regler 
Spørgsmål
Konsekvenskort
Tegn og gæt