Ukraine: Brev fra felten

Maj Forum er programchef med ansvar for Mission Østs hjælpearbejde i Ukraine og Nigeria. Her kan du læse Majs observationer fra et nyligt feltbesøg i Ukraine.
20. jul 2022 |

Kom i fængsel som 1-årig

Sukri er spændt ud mellem to kulturer: På den ene side almindelig dansker med venner, arbejde og familie. På den anden side forfulgt yazidi fra Irak.
22. jun 2022 | Mission Øst

”Man bliver så glad for at kunne gøre noget!”

Bent Jerslund er direktør for virksomheden Decorativa ApS, der udfører totalrenovering af parkeringshuse, industrigulve, flade tage og altaner. Virksomheden giver nu 100.000 kroner til Mission Østs hjælpearbejde.

Pengene skal gøre gavn:

”Når vi har overskud i firmaet, tager vi 10 procent ud og støtter et eller andet. Det vigtigste for os er, at pengene gør mest mulig gavn,” forklarer Bent Jerslund.

Decorativa støtter også velgørende projekter i Danmark, men det er en særlig glæde også at hjælpe til uden for landets grænser.

16. jun 2022 | Mission Øst

Invitation til årsmøde 2022

Det er en glæde hermed at kunne invitere Mission Østs støtter og medlemmer til vores 2022 årsmøde søndag den 28. august 2022 kl. 12.00-15.00

Sammen for Ukraine

Mission Øst og de andre organisationer bag Sammen for Ukraine byder indenfor til en inspirerende aften med foredrag og fællessang.

’Lad os hjælpe Nepals bjergfolk med at afbøde klimakatastrofer’

1,1 milliard mennesker lever i bjerge, som risikerer oversvømmelser, mudderskred, tørke og skovbrande på grund af klimaforandringerne. Mission Øst var med, da Nepals myndigheder og lokale hjælpeorganisationer drøftede muligheder for at afbøde klimakatastrofer for Nepals fattige bjergfolk.
23. mar 2022 | Mission Øst

Nayre tjekker at pengene når frem

Nayre Stefanian er nyansat bogholder i Mission Øst. Hun har irakiske rødder i en armensk familie og glæder sig over at kunne hjælpe nødlidende i Armenien, Irak og andre lande, som har brug for hjælp.